VPH in Turcia
Catalog Prezentare

Economia dinamică a Turciei, marcată de o dezvoltare importantă a sectorului construcțiilor și infrastructurii, creează provocarea și premisele unei dezvoltări internaționale susținute pentru profilul, competențele și expertiza VP Holding.

Liniile de business VP Holding cu care suntem prezenți în piața locală turcă sunt următoarele:

Design&Engineering și Construction - Acționăm ca un contractor general pentru proiecte de amploare cu funcțiuni diverse, echipa noastră de proiectanți și constructori conlucrând îndeaproape cu antreprize locale și internaționale.

Project management - Bazându-ne pe experiența acumulată și pe instrumente software de planificare a resurselor dezvoltate în cadrul companiei, acționăm exclusiv în interesul Beneficiarului, asigurând implementarea investiției astfel încât fiecare obiectiv să fie atins în termenul prevăzut și în bugetul planificat.

Comerț - comerțul este un domeniu important de cooperare economică bilaterală româno-turc, în acest context, VP Holding realizând schimburi comerciale în special în sfera materialelor de construcții.

Certificări ISO - Filiala este unic reprezentant în Turcia a organismului de certificare VP Certification.Cu sprijinul unei echipe de auditori și experți locali cu experiență și bazându-ne pe proceduri de lucru eficiente și flexibile, VP Certification stă la dispoziția clienților cu tarife accesibile și servicii de certificare la cele mai înalte standarde.

Software Development - Furnizăm soluții software personalizate, acoperind tot ciclul de dezvoltare a unei aplicații, de la stabilire cerințe și design până la dezvoltare, testare și suport tehnic post lansare.

Catalog Prezentare

Mizând pe principii solide de afaceri și pe experiența dobândită în peste 10 ani de prezență pe piață, VP Holding a dezvoltat un parteneriat cu Emir Invest, organizație turcească cu un important portofoliu de proiecte derulate cu succes pe piața din Turcia. AKVPH este compania rezultată din sinergia de idei și experiența celor doi parteneri. Mai multe informații regăsiți în site-ul www.akvph.com.tr

Datele de contact ale filialei le regăsiți în secțiunea Contact.