Design & Engineering

Divizia de Proiectare și Inginerie, prin intermediul AEG este cea mai mare structură organizatorică a VP Holding și deținătorul competențelor sale de bază. Acesta oferă concepte arhitecturale și proiectare în detaliu pe toate specialitățile, în diverse domenii: clădiri cu diferite funcțiuni – comercial, birouri, rezidențial, industrial și proiecte de infrastructură.

AEG prin rolul său de Turnkey Contractor, înțelege pe deplin cerințele şi specificitatea unui proiect de construcții, devenind un alter ego al investitorului.
Prin diviziile sale de urbanism, arhitectură, electro-mecanice (instalații), structură şi infrastructură, grupul își dedică activitatea identificării de soluții tehnice fiabile.

AEG are în componența sa echipe de arhitecți, urbaniști şi ingineri proiectanți şi constructori, al căror efort cumulat conduce la realizarea de proiecte ample în domeniul civil, industrial, comercial, proiecte de infrastructură, drumuri, proiecte de canalizare şi alimentare cu apă, staţii de epurare pentru localităţi.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul -> www.alterego-group.ro