Presa

Expoziție aniversară de fotografie, "25 de ani de la revoluția Română"


28 noiembrie 2014
La data de 27 noiembrie 2014, în marja recepției oficiale ocazionate de Ziua Națională, a avut loc vernisajul expoziției de fotografie „25 de ani de la Revoluția română”. Expoziția a fost organizată de Ambasada României în colaborare cu ICR Varşovia, cu sprijinul Agerpres, Reuters, Institutului Revoluției Române şi VP Holding România.

Download Download


VP Holding participă la forumul francofon al afacerilor


20 noiembrie 2014
VP Holding a fost reprezentată de către domnul Bogdan Aldea, vicepreședinte, la evenimentul Forumul francofon al afacerilor, organizat pe 13 noiembrie 2014, în cadrul Camerei Poloneze de Comerț, la inițiativa E.S. domnul Ovidiu Dranga, Ambasador al României în Polonia și sub egida GADIF Polonia (Grupul Ambasadelor, Delegațiilor și Instituțiilor Francofone) și a Organizației Internaționale a Francofoniei (OIF).

Download Download


VP Holding decide migrarea spre platforma Java prin rescrierea aplicațiilor software


27 iunie 2014
VP Holding decide migrarea spre platforma JAVA prin rescrierea aplicațiilor software într-un limbaj de programare mai accesibil, user friendly și de acum disponibile pe tabletă sau telefon.

Download Download


VP Holding a deschis o filială în Istanbul


5 iunie 2014
VP Holding a deschis în luna iunie a anului 2014 o filială în Istanbul, cel mai mare dintre orașele Turciei – VP Holding Turcia.

Download Download


VP Holding deschide prima filială în Africa Occidentală


10 noiembrie 2013
VP Holding a deschis în Republica Islamică a Mauritaniei prima filială din Africa Occidentală prin VP Holding Mauritania.

Download Download


VP Holding decide structurarea produselor și serviciilor sub 10 linii de business


27 iunie 2013
VP Holding a decis structurarea produselor și serviciilor sub 10 linii de business: dezvoltare afaceri, design & engineering, project management, certificări iso, dezvoltare aplicații software, accesare fonduri nerambursabile, construcții, media & marketing, administrare afaceri și recrutare de personal

Download Download


VP Holding a deschis prima filială internațională în Republica Moldova


10 martie 2012
VP Holding a deschis la Chișinău prima filială din afara României prin VP Holding Moldova. „Am analizat în ultimii 3 ani piața generală a serviciilor din Republica Moldova și evoluția indicatorilor economici, iar acum am considerat momentul oportun pentru lansarea serviciilor VPH.

Download Download