Viziune, Misiune si Valori VPH

Președintele VP Holding este creatorul conceptului VP Holding, exercitând funcția absolută de supervizare și direcționare a politicilor, strategiilor și planurilor de acțiune la nivel de companie, pe care o controlează prin intermediul Board-ului VP Holding.

Viziunea dlui Virgil Profeanu

Am dezvoltat VP Holding pentru că mă doare pierderea timpului și consumarea inutilă a resurselor. Am creat VP Holding ca pe o mașină de implementat proiecte și implicit o mașină prin care să dezvoltăm afacerile proprii și afacerile clienților. (Virgil Profeanu)

Misiunea VP Holding este de a transpune în lumea materială viziunea de business a fondatorului Virgil Profeanu și ideile forță ale clienților, făcând profit și făcând fapte bune, creând un mediu propice de dezvoltare a resursei umane și participând în mod activ la îmbunătățirea mediului de afaceri românesc.

Valorile VP Holding sunt: TIMPUL, OMUL (competența profesională, implicarea, responsabilitatea), INOVAȚIA și COOPERAREA.
In VP Holding omul este cea mai importantă resursă și cea mai de preț valoare, iar timpul este cuvântul de ordine și pilonul central al tuturor activităților. Implicarea și devotamentul sunt mijloc de a atinge toate obiectivele stabilite.
VP Holding construiește echipe dinamice în cadrul cărora promovează responsabilitatea și depășirea obstacolelor inerente unei călătorii profesionale de anvergură.
Pentru VP Holding, inspirația zilei de azi reprezintă inovația zilei de mâine. Compania susține cooperarea, lucrul în echipă, și oferă tinerilor talentați oportunitatea de a învăța și șansa de a împărtăși experiența proprie.