Marketing & Media

Divizia de Media&Marketing reprezentată de Transactional Business Group parte a VP Holding s-a poziționat ca un consilier pentru companiile care vor să se miște în ritmul pieței, care își doresc să interpreteze muzica acesteia şi învață să își armonizeze activitatea la fluctuațiile factorilor interni şi externi ai mediului economic.

Suntem un trader creativ şi dinamic şi în același timp și o agenție de publicitate full-service având capacitatea de a aborda cerințele şi nevoile companiilor-client la nivel strategic şi global și acoperind integral funcțiile marketingului: relații publice, strategie marketing, producție media, vânzări, intermediere şi brokeraj.

Suntem permanent conectați la pulsul pieței cu ajutorul echipei care prospectează şi cercetează piața, pentru a identifica cele mai bune oferte comerciale şi cele mai eficiente lanțuri de aprovizionare.

Pe de altă parte acționăm în vederea creării, îmbunătățirii şi consolidării brandului companiilor şi produselor, prin creație multimedia, 2D-3D.

Pentru toate segmentele în care activăm, asigurăm armonizarea nevoilor de identitate, imagine şi vânzări ale clientului cu caracteristicile pieței, conturând strategii inovatoare și eficiente de comunicare și marketing.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul Transactional Business Group -> www.tb-group.ro