Istoric
2000
Start-up


Istoria VP Holding începe în anul 2000 prin dezvoltarea unui concept de societate de investiții în domeniul turismului balnear.

2001
Prima linie de business cu localizare în Craiova


Societatea de investiții este vândută la nivel de concept de business și se înființează VP Holding Management Oltenia, cu sediul în Craiova, firma specializată în consultanță în accesarea fondurilor nerambursabile.

2004
Deschiderea oficiala a sediului central in Bucuresti


Se deschide un al doilea birou în orașul București, cu statutul de sediu central și este dezvoltată divizia de tranzacții imobiliare terenuri și birouri și divizia de arhitectură.

2005
Primul grup de firme


Se constituie primul grup de firme axat pe consultanță în afaceri, management de proiect și consultantă în accesare fonduri nerambursabile și rambursabile.

2006
Primul grup de firme dedicat servicii de proiectare arhitecturală si urbanism


Se dezvoltă independent o firmă ce furnizează servicii de Proiectare arhitecturală și urbanism, întocmire documentații pentru avize și acorduri, întocmire PUD, PUZ, PUG, peisagistică, studii de însorire, compoziție urbană, proiecte de organizare a execuției lucrărilor, proiecte pentru autorizația de demolare.

2008
2010
Definirea holdinguluiFirmele și grupurile aflate sub egida VP Holding se transpun într-o structură organizatorică integratoare, capabilă să gestioneze și să dezvolte competențe diverse.

2011
Anul lansării conceptelor music, fashion&news


Se conturează structura organizațională în care sunt cuprinse poziții de board management care preiau dezvoltarea strategică și durabilă a holdingului. Totodată, se pun bazele conceptului VP Social, care administrează latura socială a VP Holding.

2012
Inaugurare filială în Republica Moldova


În 2012, odată cu inaugurarea filialei din Republica Moldova, VP Holding intră într-o nouă etapă de dezvoltare ce vizează expansiunea pe piețe externe.

             Lansare Cotroceni Business Club


În același an se constituie clubul destinat dezvoltării comunității de afaceri din cadrul Cotroceni Business Center.

2013
Inaugurare filială în Mauritania


În 2013 VP Holding isi extinde aria de actiune in continentul African in domeniul proiectarii, project managementului, contructiiilor, software si implementarii de sisteme integrate de management.

             Mizam pe reponsabilitate sociala, inovatie si dezvoltare durabila


Îndeplinim responsabilitățile asumate față de comunitatea în care activăm, dezvoltând programe de lungă durată bazate pe o atitudine proactivă.

2014
Expansiune spre Asia si Europa de Vest


VP Holding deschide o filială în Turcia și punele bazele expansiunii în Austria.

             Lansează o nouă linie de business – Events


Sub umbrela VP Holding se deschide centrul de evenimente VP Events Center, care include un restaurant, o sală pentru conferințe și evenimente, un studio de creație artistică și training, o galerie de artă cu ceainărie, un studio foto-video și un health center ce are în componență si o sală de fitness.


prezent
Dezvoltare continua


Printre obiectivele actuale ale VP Holding odată cu maturizarea organizației, se află identificarea și expansiunea către piețe emergente cu scopul de a aplica soluții ingenioase pentru satisfacerea nevoilor consumatorilor.