Echipa
Virgil Profeanu

telefon: 004.0749.397.927
e-mail: virgil.profeanu@vph.ro

Ovidiu Solcan

telefon: 004.0758.230.797
e-mail: ovidiu.solcan@vph.ro

Octavian Branescu

telefon: 004.0755.121.267
e-mail: octavian.branescu@vph.ro

Nina Diaconu

telefon: 004.0758.090.463
e-mail: nina.diaconu@vph.ro

Sanda Danci

telefon: 004.0747.070.903
e-mail: sanda.danci@vph.ro

George Manta

telefon: 004.0747.030.546
e-mail: george.manta@vph.ro


Echipa noastră reunește profesioniști cu specializări diverse și competențe complementare capabili să generează sinergie și coeziune printr-un efort susținut și coordonat.
Suntem o echipă tânără, dinamică, devotată, proactivă, deschisă, motivată de noi provocări profesionale, dornică să atingă excelența. Împreună cultivăm simțul responsabilității, spiritul de echipă și respectul față de valorile organizaționale.

Suntem o companie care investește în formarea continuă a angajaților și implementează constant proiecte de dezvoltare personală și profesională. Feedback-ul oferit de membrii echipei este colectat prin metode directe și indirecte și aplicat pentru a asigura îmbunătățirea permanentă a mediului de lucru.
Susținem formarea de echipe de lucru pe proiecte, alocând membrilor rolurile bine definite care să le pună în valoare competențele sau să dezvolte abilitați noi. Încurajam inițiativa și implicarea atât la nivel de execuție cât și la nivel de conducere.


"Intalnirea mea cu VP Holding s-a produs intr-un moment in care eram pe cale sa-mi pierd speranta ca, in Romania, pot exista companii romanesti in care mediul de lucru sa fie unul occidental, meritocratic, astfel incat profesionistii sa fie apreciati la adevarata valoare si sa fie promovati in functie de rezultate. Da, toate astea le-am gasit in VP Holding, si sunt bucuroasa ca apartin acestui mediu optim dezvoltarii carierei mele."

Daniela Amarfei – Project Manager


"Am gasit in VP-Holding mediul care te dezvolta si te maturizeaza profesional, mediul care te face sa intelegi ca cerul nu este limita. VP-Holding construieste echipe care sparg bariere si depasesc limite. In acest context am intilnit echipa de profesionisti unita, dedicata si puternica ce dezvolta tehnologii si da viata proiectelor."

Dan Parcioaga – Programator


"VP Holding este o companie care identifică, apreciază și încurajează în primul rând profesionalismul angajaților, constituind un mediu de lucru în care aceștia au șansa de a evolua pe măsura calităților lor. Diversitatea și complexitatea proiectelor derulate în cadrul companiei, împreună cu structura organizațională multidisciplinară complexă, fac ca un an de experiență în cadrul VP Holding să fie echivalent cu 5 ani de experiență în alte companii."

Andrei Murariu – Inginer proiectant de structuri


"In cei peste trei ani ai colaborarii mele cu VP Holding, am invatat ca implicarea si profesionalismul sunt conditii sine qua non ale dezvoltarii unei companii. Am asistat in acest timp la extinderea alerta a holdingului, al carui portofoliu de proiecte se imbogateste continuu, serviciile oferite diversificandu-se mereu. Ma bucur ca, prin serviciile oferite, am participat activ la dezvoltarea VP Holding, proiectele sale ajutandu-ma de asemenea sa ma dezvolt profesional."

Irina Bica – Legal Adviser


"Aventura mea în VP-Holding a început în august 2011. VP Holding a însemnat începutul carierei mele profesionale oferindu-mi oportunitatea de a lucra într-un mediu foarte organizat alături de oameni bine pregatiți. Am evoluat atât pe plan profesional, educațional cât și uman o dată cu VP Holding, având ocazia de a însoți această companie într-un continuu proces de dezvoltare. Promptitudine, flexibilitate și profesionalism sunt cuvintele ce pot descrie cel mai bine colaboarea de succes pe care o am cu VP Holding."

Cornelia Barbu - Time Management Coordinator


"VP Holding este locul in care am reusit sa invat cele mai multe lucruri din experienta profesionala de pana la acest moment. Aici,ceea ce nu am crezut ca voi sti sa fac, am reusit sa fac. Aici nimic nu este simplu sau dificil. Ci doar infaptuibil."

Andreea Cina – Asistent Manager


"A lucra în VP Holding este sinonim cu a te dezvolta în permanență din punct de vedere profesional și personal deoarece fiecare zi de lucru reprezintă o nouă provocare și un nou prilej de a acumula cunoștințe din diverse domenii de activitate. Pentru mine, VP Holding reprezintă mediul de lucru care îmi oferă motivația pentru a mă auto-depăși și pentru a realiza sarcinile trasate cu maximă diligență."

George Manta - Business Project Manager


"Experienţa mea in cadrul VP Holding a început în iunie 2010. Când am aplicat pentru un job nou, nu ştiam la ce să mă aştept, ştiam doar că vreau să învăţ. Acest loc de muncă a adus noi experienţe în viaţa mea şi mi-a oferit oportunităţi de evoluţie personală şi dezvoltare profesională într-un mediu competitiv şi aflat în continuă mişcare. VP Holding este într-adevar o oportunitate, deoarece in fiecare zi ti se adauga valoare, îti dezvolti abilitatile si cunostintele si ai modele care sa te inspire. Este una dintre cele mai bune optiuni pentru a începe construirea carierei pe o fundatie solida."

Irina Pescaru - Cost Estimating Engineer


"Pentru mine, VP Holding înseamnă rampa de lansare în cariera mea profesională. După perioada de practică, am petrecut timp în departamentele de Consultanta, Monitorizare și Management. În cadrul acestora, am avut oportunitatea de a învăța numeroase lucruri ce au contribuit atât la evoluția mea personală, cât și la dezvoltarea mea profesională. Astfel, am învățat: să fiu organizată, să respect cu strictețe termenele limită, să ascult ideile de proiecte venite din partea clienților și să le adaptez la liniile de finanțare deschise, să înțeleg informații din toate domeniile în care VP Holding activează, să comunic cu toate entitățile implicate în proiectele pe care le implementăm, să coordonez echipe multidisciplinare și lista nu se oprește aici. :) Cel mai important factor motivant pentru mine este faptul că acest loc de muncă îmi oferă un mediu de lucru competitiv și dinamic, în care nu am șanse să mă plictisesc nicio secundă :). Sunt fericită că am ajuns să lucrez în VP Holding."

Andreea Manzala – Project Manager


„Experiența în cadrul companiei VP Holding mi-a oferit o imagine clară în ceea ce privește profesionalismul și devotamentul de care dau dovadă colegii mei, persoane dedicate proiectelor în care sunt implicate. VP Holding a însemnat începutul carierei mele profesionale, iar faptul că am avut permanent contact cu oameni bine pregătiți și cu experiență în activitatea desfășurată, a condus la dezvoltarea mea profesională."

Alexandra Zicman – Specialist Resurse Umane


"VP Holding este o entitate în deplin proces de dezvoltare și o continuă căutare de personal specializat în domeniile specifice de activitate. Principiul de management organizațional vizează identificarea calităților fiecăruia dintre noi și compensarea defectelor, în scopul dezvoltării personale a angajaților. «You can't fly with eagles when you're surrounded by turkeys» – competența echipei din care faci parte te va ajuta să progresezi ca și specialist, să prestezi la un nivel cât mai înalt, iar VP Holding este locul unde aceste deziderate devin posibile."

Eduard Benedek – Inginer Constructii Civile


"Am evoluat o dată cu VP Holding. Am avut ocazia de a însoți această companie într-un proces de dezvoltare continuu și alert, ce a condus la diversificarea serviciilor oferite și la creșterea complexității proiectelor abordate. Experiența în cadrul VP Holding m-a ajutat să mă formez, atât ca om, cât și ca profesionist. Învăț și mă simt impulsionată pentru a-mi depăși limitele, pentru a mă ridica la standardele de performanță ale companiei – cred într-o relație simbiotică pentru succesul profesional."

Diana Popoiu – Consultant in Management


"VP Holding este o companie puternică, aflată în continuă dezvoltare, cu angajați specializați pe domenii diverse și conexe, având acces la tehnologii moderne și sisteme de lucru adaptate la modele internaționale. VP Holding reprezintă șansa oricărui angajat de a evolua atât pe plan profesional, educațional cât și uman, fiind o poartă spre cunoaștere și evoluție, în cadrul unei echipe unite și motivate. VP Holding înseamnă un pas înainte, înseamnă viitorul."

Alexandru-Răzvan Popescu – Inginer Instalatii Electrice

"Experiența la VP Holding m-a ajutat in a îmi organiza eficient timpul si resursele pe care le am la dispoziție. Proiectarea este un proces complex in care sunt implicați specialiști din domenii diverse pe care arhitectul trebuie sa ii coordoneze pentru ca proiectul sa devina un tot unitar. VP Holding este locul in care faci parte dintr-un colectiv unitar, tanar si ambițios in care te poti dezvolta profesional in mod echilibrat."

Lucian Cucu-Costeanu – Arhitect