Guitar

Cotroceni business center


Cotroceni Bussines Center , situat in Sectorul 6, la intersectia Blvd Iuliu Maniu cu Vasile Milea, la 10 minute distanta de centrul Capitalei, reprezinta, datorita investitiilor in desfasurare, o zona cu un potential economic si comercial in ascensiune, ce se preteaza eficient activităţilor de tip office sau logistic, corespunzand astfel cerintelor dezvoltarii afacerilor de orice gen.

 

 

Galerie Foto


despre noi

Image

O marca de renume pentru demnitarii vremii care de aici isi cumparau costumele. Fabrica de confectii APACA a fost înfiintata in timpul conducerii lui Gheorghe Gheorghiu Dej si a fost ridicata in aproximativ 3 luni. Astfel, la 1 mai 1948, fabrica incepea sa produca.

Una din cladirile complexului Apaca, de 180 de metri lungime si 18 metri latime, era compusa din parter si patru etaje si se prevedea sa cuprinda 1.024 de masini de cusut si masini anexe, asigurand munca pentru 1.600 de lucratori. Corpul principal era prevazut sa fie legat cu o cantina-sala de festivitati, dispunand de o bucatarie modern echipata.

Cotroceni Business Center reprezinta primul pas spre revigorarea fostului complex APACA. Menirea Centrului de Afaceri este aceea de a oferi un mediu optimizat pentru dezvoltarea afacerilor de orice gen.

Auto Director Web Web-Links.ro Investitii SEO Romania Submit Your Site SmartNetBook.roHoroscop - Roportal