Misiune / Viziune / Valori

Misiune

ALL oferă servicii de înaltă calitate, aplicând o abordare dinamică și axată pe inovare, poziționându-se ca un partener de încredere pentru clienții săi.

Viziune

Viziunea ALL este de a oferi clienților soluții adaptate de business pe direcțiile de finanțare, project management și site management.

Valori

Valorile organizaționale sunt însușite, respectate și cultivate de către toți angajații companiei.

În cadrul ALL aplicăm aceleași principii ca în cadrul VP Holding - omul este cea mai importantă resursă și cea mai de preț valoare, iar timpul este cuvântul de ordine și pilonul central al tuturor activităților. Implicarea și devotamentul sunt un scop în sine și un mijloc de a atinge alte obiective.

ALL construiește echipe dinamice în cadrul cărora promovează responsabilitatea și depășirea obstacolelor inerente unei călătorii profesionale de anvergură. Compania atrage în permanență forță de muncă tânără și foarte bine calificată, transformând potențialul acesteia în competențe solide.
Valorile pe care compania urmărește să le asigure continuu în relația cu toți clienții: profesionalism, respect, inițiativă, lucru în echipă și integitate sunt determinante pentru menținerea și întreținerea reputației.

Pentru ALL, inspirația zilei de azi reprezintă inovația zilei de mâine. Compania susține cooperarea, lucrul în echipă și oferă tinerilor talentați oportunitatea de a învăța și șansa de a împărtăși experiența proprie.