Istoric

2000 - Start-up VP Holding

Istoria VP Holding începe în anul 2000. Ideea pornește de la dezvoltarea unui concept și a unei societăți de investiții în domeniul turismului balnear, afacere care este vândută după un an în stadiul de concept de business.


2002 - Anul lansării în servicii de consultanță accesare fonduri nerambursabile

VP Holding asigură servicii de consultanță în accesare fonduri nerambursabile prin intermediul specialiștilor interni organizați în departamente de accesare și implementare proiecte.


2004 - Deschiderea oficială a sediului central în București

Se deschide un al doilea birou în orașul București, cu statut de sediu central.


2010 - Anul dezvoltării intensive a serviciilor de project management

Deși AllConsulting Group acumulase o experiență suficientă în domeniu, anul 2010 reprezintă anul în care ne-am poziționat în piață ca principali furnizori de servicii de management de proiect, site management, dirigenție de șantier și asistență privind sănătatea și securitatea în munca pe șantier.


2012 - Înființare firmă de consultanță

Ne-am dezvoltat și în sfera consultanței în domeniul sistemelor de management conform referențialelor ISO.


2012 - Anul certificării sistemelor de calitate ale companiilor membre ALL

Anul 2012 este anul obținerii certificării sistemului de management - integrat - calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională - ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, pentru toate companiile membre ALL.


2012 - Anul lansării aplicațiilor care determină eficientizarea echipelor de lucru

Anul 2012 este de asemenea anul implementării de aplicații și proceduri care să îmbunătățească activitatea echipelor de consultanță și implementare. (TiMS și alte aplicații de project management și cost control)


Prezent - Dezvoltare continuă

Printre obiectivele actuale ale AllConsulting Group se înscriu dezvoltarea de proiecte inovatoare și expansiunea pe piețe emergente cu scopul de a identifica soluții ingenioase pentru satisfacerea nevoilor pieței.