Consultanta in certificare ISO

ALL furnizează servicii de consultanță în vederea obținerii certificărilor ISO, (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001).

Compania a susținut prin consultanță certificarea cu succes a sistemelor de management a clienților acesteia a căror activitate are impact asupra calității, mediului, sănătății și securității ocupaționale și informaționale. Portofoliul de clienți diversificat atestă experiența multidisciplinară a echipei de consultanți: unități de administrație publică, societăți de construcții, societăți de proiectare și inginerie, societăți din domeniul resurselor umane, agenții de publicitate și media.

Certificarea ISO reprezintă pentru companii:

    Certificari ISO
  • recomandare pentru organizații în adoptarea sistemelor de calitate și valorizarea acestora
  • soluție viabilă pentru creșterea competitivității organizației
  • un indicator de transparență în activitate prin conformitate verificată independent
  • un standard apreciat al percepției pozitive și al încrederii partenerilor de afaceri naționali și internaționali în capacitatea organizației de a livra produse și servicii de calitate
  • cerință constant prezentă în caietele de sarcini pentru licitațiile publice/private.


SERVICII DE CONSULTANȚĂ ÎN CERTIFICARE ISO:
I Servicii de consultanță în vederea obținerii certificărilor ISO conform standardelor ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 și ISO 18001:2008 I
I Dezvoltare şi implementare de sisteme dedicate în managementul resurselor I

Misiunea consultanților în certificare este de a proiecta sisteme de management adaptate nevoilor clienților, în concordanță cu standardele internaționale.

Obiectivul specialistului este de a asigura prin proceduri plus valoare proceselor și produselor clienților.